A követendő példa, avagy milyen a jó cyberbullying kézikönyv - Pongó, Tamás (Pro Futuro, 2016)
Könyvismertető: HinduJa, Sameer–PatcHin, justin W.: Bullying Beyond Schoolyard – Preventing and Responding to Cyberbul- lying. Corwin, California, 2015.