Spiritualitás és szociális munka - Stumpf-Tamás, Ivett; Móré, Marianna (Párbeszéd: Szociális munka folyóirat, 2024)
RecenzióRainer B. Gehrig, Michal Opatrný, Birher Nándor és Klaus Baumann (2021): Spiritualitás, etika és szociális munka című könyvéről