Beszámoló az International Federation of Social Workers (IFSW) prágai küldöttgyűléséről és konferenciájáról - Meleg, Sándor; Mihály, Bulcsú; Gosztonyi, Géza; Tóth, Anikó Panna (Párbeszéd: Szociális munka folyóirat, 2023)
Beszámoló az IFSW (International Federation of Social Workers / Szociális Munkások Nemzetközi Szövetsége) Európa régiójának 2023. májusában Prágában megrendezett éves küldöttgyűléséről és szakmai konferenciájáról. A Szociális Munkások Magyarországi Egyesülete (SzMME) 4 fővel vett részt az eseményen jelenléti és online formában. A cikk összefoglalja azokat a szakmai témákat, felvetéseket, melyek köré a konferencia szerveződött.