A szociális munkások szerepe egy új öko-szociális világ létrejöttének előmozdításában: A Szociális Munkások Nemzetközi Szövetségének Nyilatkozata, 2022. május - Tóth, Anikó Panna (Párbeszéd: Szociális munka folyóirat, 2022)
-