Társadalmi tünet a nők elnyomásáról: a szerhasználó nők világa - Dés, Fanni (Párbeszéd: Szociális munka folyóirat, 2020)
RecenzióKALÓ ZSUZSA (2020): Bevezetés a szerhasználó nők világába. L’Harmattan, Budapest.