Recenzió - Gergye, Eszter (Párbeszéd: Szociális munka folyóirat, 2017)
Boros Julianna (2017): Egyéni utak, társadalmi helyzetek Cigány/roma felnőttek életútja egy kvalitatív kutatás eredményeinek tükrében című könyvről