Szociális munkások a terápiák világában: Gondolatok Fejes Renáta „A művészetterápia szerepe a serdülőkori depresszió kezelésében” című tanulmánya kapcsán - Szabó, Lajos (Párbeszéd: Szociális munka folyóirat, 2017)
-