A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében élő kisgyermekes anyukák munkaerő-piaci (re)integrációja - Könyvismertetés - Szigeti, Fruzsina (Párbeszéd: Szociális munka folyóirat, 2016)
R. Fedor Anita: EGYENSÚLYBAN? –A munkaerő-piaci karriertől a familiarizmusigDebreceni Egyetemi Kiadó, Debrecen, 2015