Recenzió - Puli, Edit (Párbeszéd: Szociális munka folyóirat, 2016)
RecenzióJoachim Bauer (2006):Az együttműködő ember. Alapvető motivációink a neurobiológiai kutatások fényében c. könyvéről(magyar fordításban 2012, Turóczi Attila) Ursus Libris Kiadó