A Szociális Szakmai Szövetség Etikai Kollégiuma által 2015–2016-ban átdolgozott SZOCIÁLIS MUNKA ETIKAI KÓDEXE - -, - (Párbeszéd: Szociális munka folyóirat, 2016)
Ajánlás:A Szociális Szakmai Szövetség Etikai Kollégiuma tisztelettel és szeretettel ajánljaaz átdolgozott Szociális Munka Etikai Kódexét− Ferge Zsuzsának –a Szövetség örökös és tiszteletbeli elnökének, 85-ik születésnapja alkalmából.