Egy tanulmánykötet összefoglalója - Recenzió - Szigeti, Fruzsina (Párbeszéd: Szociális munka folyóirat, 2016)
Csizmadia Zoltán–Tóth Péter (szerk.) (2014): Helyi társadalom és intézményrendszer Győrben. Universitas – Győr Nonprofit Kft., Győr