Naplózott kapcsolataink - könyvismertető - Lukács, Ágnes (Párbeszéd: Szociális munka folyóirat, 2015)
Recenzió Huszti Éva Megismer-hetem c. könyvérőlHUSZTI É. (2015): Megismer-hetem. A személyes kapcsolathálózat feltárásának új formája: kapcsolati napló. Debreceni Egyetemi Kiadó, Debrecen. p. 197.