Módszertani ajánlás az egészségügyben végzett szociális munkához - Jandás, Alexandra (Párbeszéd: Szociális munka folyóirat, 2015)
Jandás Alexandra: Módszertani ajánlás az egészségügyben végzett szociális munkához 1. kötet KiadványismertetőKiadó: Az Egészségügyben Dolgozó Szociális Munkások Egyesülete, Sátoraljaújhely, 2014Szerzők:Horváthné Mészáros GabriellaDr. Molnár MihálynéNagy JusztinaSógorka IldikóKözreműködők:Berkes GabriellaFehér JuditPéterné Molnár Gizella