A szociális képzés repertóriuma - Budai, István (Párbeszéd: Szociális munka folyóirat, 2015)
Esély 1989−2014Gyermek, család, ifjúság 1992−2010 (jelenleg online megjelenés)Háló 1995−2011 (később online megjelenés, jelenleg szünetel)Humán Innovációs Szemle 2010−2013Kapocs 2002−2014Párbeszéd 2014 (online megjelenés)Szociális Munka 1989−2006 (jelenleg szünetel)Szociális Szemle 2008−2013Szociálpedagógia 2013−2014