Jól segíteni - Tóth, Anikó Panna (Párbeszéd: Szociális munka folyóirat, 2025)
Recenzió a Sárospataki Füzetek Teológiai Tudományos Szakfolyóirat - 2024. évi 28. évfolyam 3. szám - „Hogyan segíthetünk? Szociális munka és a kereszténység” című tematikus számáról