Maradhat-e valami a Gyerekesély programból? - Kocsis, Attila (Párbeszéd: Szociális munka folyóirat, 2025)
(Kiss Márta – Perpék Éva [szerk.]: Hogyan tovább? A járási Gyerekesély programok fenntarthatóságának vizsgálata 2017-2022. TK – L’Harmattan Kiadó, Budapest, 2023)