Beszámoló az International Federation of Social Workers (IFSW) 2025. évi küldöttgyűléséről és konferenciájáról - Meleg, Sándor; Kosztka, Júlia (Párbeszéd: Szociális munka folyóirat, 2025)
Beszámoló az IFSW (International Federation of Social Workers / Szociális Munkások Nemzetközi Szövetsége) Európa régiójának 2025 októberében, Oslóban tartott küldöttgyűléséről és nemzetközi konferenciájáról. A cikk összefoglalja a hazai szociális munka számára releváns legfontosabb témákat, kiemelten a szakmai utánpótlás, a fenntarthatóság, a társadalmi kisebbségekkel végzett szociális munka terén. A cikkben fel kívánjuk hívni a figyelmet az egyes témák hazai vonatkozásaira is.