A saját farkába harapó kígyó - Bányai, Emőke (Párbeszéd: Szociális munka folyóirat, 2024)
RecenzióNancy Fraser: Kannibál kapitalizmus. Hogyan falja fel a rendszer a demokráciát, a gondoskodást és a bolygót című könyvéről