Elöljáróban - Szoboszlai, Katalin (Párbeszéd: Szociális munka folyóirat, 2024)
In memoriam Ferge Zsuzsa (1931 – 2024) „…a szociálpolitika és a szociális munka lényege a jogok és az emberi méltóság tisztelete, amelyek nélkül nincs élhető, modern, demokratikus társadalom.” (2008)