Elöljáróban - Szoboszlai, Katalin (Párbeszéd: Szociális munka folyóirat, 2023)
Jubileumi évet kezdtünk és örömmel számolunk be a folyóirat akadémiai minősítéséről. A szociális munka gyakorlatának, kutatásának publikációkban való feldolgozása tíz éve működik a folyóiratnál.