A tágabb dimenziók hasznossága - Budai, István (Párbeszéd: Szociális munka folyóirat, 2022)
Recenzió A szociális munka gyakorlata és kutatása a 21. században – Válogatás a nemzetközi szakirodalomból című kötetéről Szerkesztette: Nárai Márta