A szociális munka megújulása a járványhelyzet alatt - Tóth, Anikó Panna (Párbeszéd: Szociális munka folyóirat, 2020)
Könyvismertető Rory Truell – Simon Crompton „To the top of the cliff: How social work changed with CODIV–19” című, IFSW által megjelentetett kiadványáról