Két profil, egy szakma – szociális munkások egymás között - Darvas, Ágnes (Párbeszéd: Szociális munka folyóirat, 2020)
Beszélgetés a Szociális Munka Napja alkalmából díjazott szakemberekkel, Setét Jenővel és Meleg Sándorral szociális munkáról, szociálpolitikáról, fejlesztésekről és programokról, szakmáról és szakmai identitásról