Néprajzos szemmel idősgondozókról - Tóbiás, László (Párbeszéd: Szociális munka folyóirat, 2020)
Recenzió Turai Tünde (2018) Hierarchiák fogságában. Kelet- és közép-európai nők a globális idősgondozói ellátórendszerben. Balassi Kiadó – MTA BTK, Budapest. ISBN 978-963-456-037-1 c. könyvről