Merre tovább szociális munka? az online konferencia szerkesztett változata - Hegyesi, Gábor; Rácz, Andrea (Párbeszéd: Szociális munka folyóirat, 2020)
Az ELTE TáTK Szociális Munka Tanszék panelbeszélgetést szervezett hat ország képviselőivel 2020. június 11-én arról, hogy a COVID-19 hatására a szociális munka területén milyen változások történtek.