„Állandóan azt érezzük, hogy eszköztelenek vagyunk és lehetséges, hogy túlbonyolítunk mindent” - Domszky, András (Párbeszéd: Szociális munka folyóirat, 2018)
Könyvajánló a Rácz Andrea szerkesztésében megjelent Szülői kompetenciafejlesztést célzó modellprogramok a gyermekjóléti szolgáltatások tárházában című tanulmánykötethez