Az iskolai szociális munka hazai repertóriuma - Busi, Zoltán; Budai, István (Párbeszéd: Szociális munka folyóirat, 2018)
Az óvodai és iskolai szociális segítő tevékenység újbóli bevezetését segítendő összeállítás áttekintést nyújt a hazai publikációk, szakirodalom, jogszabályok, kutatások és szakirányú továbbképzések palettájáról az iskolai szociális munka tárgyában.