A cigány/roma politikáról másképpen - Boros, Julianna (Párbeszéd: Szociális munka folyóirat, 2018)
Recenzió Kóczé Angéla, Neményi Mária, Szalai Júlia (szerk.): Egymás szemébe nézve – Az elmúlt fél évszázad roma politikai törekvései című kötetről