Az MTA Szociológiai Tudományos Bizottság Szociális Munka Albizottság ajánlása a szociális munka kutatásának témaköreire - Budai, István; Huszti, Éva; Hüse, Lajos (Párbeszéd: Szociális munka folyóirat, 2018)
-