A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében élő kisgyermekes anyukák munkaerő-piaci (re)integrációja - Könyvismertetés - Szigeti, Fruzsina (Párbeszéd: Szociális munka folyóirat, 2016)
R. Fedor Anita: EGYENSÚLYBAN? – A munkaerő-piaci karriertől a familiarizmusig Debreceni Egyetemi Kiadó, Debrecen, 2015