Ha egy ló nem akarja húzni a szekeret - Kovács, Tímea Éva (Párbeszéd: Szociális munka folyóirat, 2016)
Recenzió Sebály Bernadett−Vojtonovszki Bálint A hatalom társadalma vagy a társadalom hatalma − A közösségszervezés alapjai c. könyvéről. Ford.: Nagy Nikoletta. Budapest, Napvilág Kiadó, 2016. c. könyvről