A Szociális Szakmai Szövetség Etikai Kollégiuma által 2015–2016-ban átdolgozott SZOCIÁLIS MUNKA ETIKAI KÓDEXE - -, - (Párbeszéd: Szociális munka folyóirat, 2016)
Ajánlás: A Szociális Szakmai Szövetség Etikai Kollégiuma tisztelettel és szeretettel ajánlja az átdolgozott Szociális Munka Etikai Kódexét − Ferge Zsuzsának – a Szövetség örökös és tiszteletbeli elnökének, 85-ik születésnapja alkalmából.