Kérdőív a Párbeszéd szociális munka folyóirat olvasóinak - Szoboszlai, Katalin (Párbeszéd: Szociális munka folyóirat, 2016)
Kedves Olvasó! A Párbeszéd szociális munka folyóirat szerkesztőbizottsága megkéri olvasóit mondjanak véleményt a folyóiratról, és írjanak javaslatokat, miről szeretnének olvasni a lapban. A Párbeszéd két éve indult, online elérhető, és úgy gondoljuk, hogy ennyi idő alatt az olvasóknak van mondanivalójuk a folyóiratról, és talán arra is vállalkoznak, hogy maguk is írjanak cikkeket, tanulmányokat a folyóiratba. A kérdőív rövid, a válaszadás önkéntes és anonim. Köszönjük a válaszadást. A kérdőív elérhetősége: http://goo.gl/forms/pUqfp3pf0g