Módszertani ajánlás az egészségügyben végzett szociális munkához - Jandás, Alexandra (Párbeszéd: Szociális munka folyóirat, 2015)
Jandás Alexandra: Módszertani ajánlás az egészségügyben végzett szociális munkához 1. kötet Kiadványismertető Kiadó: Az Egészségügyben Dolgozó Szociális Munkások Egyesülete, Sátoraljaújhely, 2014 Szerzők: Horváthné Mészáros Gabriella Dr. Molnár Mihályné Nagy Jusztina Sógorka Ildikó Közreműködők: Berkes Gabriella Fehér Judit Péterné Molnár Gizella