A szociális képzés repertóriuma - Budai, István (Párbeszéd: Szociális munka folyóirat, 2015)
Esély 1989−2014 Gyermek, család, ifjúság 1992−2010 (jelenleg online megjelenés) Háló 1995−2011 (később online megjelenés, jelenleg szünetel) Humán Innovációs Szemle 2010−2013 Kapocs 2002−2014 Párbeszéd 2014 (online megjelenés) Szociális Munka 1989−2006 (jelenleg szünetel) Szociális Szemle 2008−2013 Szociálpedagógia 2013−2014