A szociális munka válsága a lakhatási válság szemszögéből - Török, Zsófia Sára; Mihály, Bulcsú (Párbeszéd: Szociális munka folyóirat, 2019)
Írásunk célja vitaindító módon reflektálni a szociális munka válságára, a szociális munka mint fogalom, módszer kiüresedett használatára, az elméleti és a gyakorlati közeg távolságára és a mindennapi munka eszköztelenségére. Véleményünket és tapasztalatainkat két jelentős összeggel támogatott, a lakhatási szegénység csökkentését célzó programon keresztül szemléltetjük, melyekben kiemelt programelem a szociális munka.