„Green social work” – A szociális munka környezetvédelmi aspektusai - Koszta, Júlia (Párbeszéd: Szociális munka folyóirat, 2019)
Lena Dominelli: Green Social Work: From Environmental Crisis to Environmental Justice című mű recenziója