Elöljáróban - Szoboszlai, Katalin (Párbeszéd: Szociális munka folyóirat, 2019)
A Párbeszéd szociális munka folyóirat mostani száma a szociális munka színes és tartalmas világáról szól, amiben mindig találunk olyan aktuális témákat, melyeket a szakemberek hasznosíthatnak az oktatásban és a gyakorlatban.