A szociális munka pályaválasztása: A hallgatói motivációk értelmezése a motivációs népi szókincs és a társadalmi normarendszer elméleti keretében - Mikula, Zsolt (Párbeszéd: Szociális munka folyóirat, 2025)
A recenzió alapjául szolgáló tanulmány szerzője és címe: Anna Charlotta Petersén: New insights on motives for choosing social work as a career: answers from students and newly qualified social workers