„Umuntu umuntu ngabantu” – Az Ubuntu és a nyugati szociális munka egymást erősítő és kiegészítő szerepe - Toldi, Andrea (Párbeszéd: Szociális munka folyóirat, 2025)
Recenzió Eveline Ammann Dula, Swetha Rao Dhananka, Pascal Rudin, Rory Truell: Social Work as a Global Profession. Handbook for teaching and learning című könyvéről