Szociális munka: megalkuvás vagy ellenállás? - Fehér, Boróka (Párbeszéd: Szociális munka folyóirat, 2025)
2023 júniusában Portugáliában Bányai Emővel részt vehettem az Európai Szociális Munka Oktatási konferenciáján, ahol számos elméleti és gyakorlati előadást hallhattunk nemcsak a szociális munka oktatásával, de magával a szociális munka, illetve a szociális munkások helyzetével kapcsolatban, elsősorban európai, de számos tengerentúli résztvevővel.