Recenzió - Katriona O’Sullivan Poor című könyve - Fehér, Boróka (Párbeszéd: Szociális munka folyóirat, 2025)
Katriona O’Sullivan Poor (Szegény) c. könyve 2023-ban jelent meg, és még abban az évben elnyerte az Ír Könyvdíjak közül az Év Életrajza és egy közönségdíjat is. Azóta a szerzővel számos interjú és podcast beszélgetés készült, és mivel engem nagyon magával ragadott a könyv, szeretném megismertetni azt a magyar olvasókkal is.