Elöljáróban - Szoboszlai, Katalin (Párbeszéd: Szociális munka folyóirat, 2025)
A Párbeszéd szociális munka folyóirat aktuális száma megemlékezéssel kezdődik. Hegyesi Gábor halála mindannyiunkat megrendített. Gábort a szakmában sokan ismerték egyetemi oktatóként, kollégaként, civil szervezetek képviselőjeként szociális ügyek szolgálatában. Gazdag életpályájának és szellemi örökségének egy szelete megtalálható a folyóiratunkban. Számos tanulmányt publikált nálunk, és egyik főszerkesztője volt a „Tudományos gondolkodás és kutatás a szociális munkában I-II”. köteteknek, amelyek megjelenési felülete ugyanúgy a folyóiratunk.