Elöljáróban - Szoboszlai, Katalin (Párbeszéd: Szociális munka folyóirat, 2024)
A Párbeszéd szociális munka folyóirat a tizedik évét zárja az év végén. Egy évtized alatt a folyóirat számottevő periodikája lett a szociális munkának hazánkban. Jóleső érzés megtapasztalni, hogy a folyóirat ismertségének köszönhetően számos, a szakmában dolgozó, a képzésekben oktató kolléga és fiatal kutató tanulmánya érkezik be a folyóirathoz, amiből most egy csokornyit adunk át az olvasóknak.