BONE VELICSKOVSZKI: MACEDÓN EROTIKUS NÉPDALOK - BÓLYA, ANNA MÁRIA (Macedón Tudományos és Kulturális Közlemények, 2020)
AbsztraktA szerző Bone Velicskovszki: Macedón erotikus népdalok című könyvének ismertetését adja. A könyv régi rítusok nyomait hordozó népszokások erotikus szövegeit és azok jellegzetességeit ismerteti.AbstractThe author gives a review of Bone Velichkovski folklore researcher's book: Macedonian Erotic Folk Songs. The book presents the erotic textual content and the characteristics of the folk customs that bear traces of old rituals.