MACEDÓN ARCHAIKUS ÉNEKEK FORDÍTÁSAI (Macedón Tudományos és Kulturális Közlemények, 2020)
AbsztraktA macedón folklór kutatója macedón archaikus énekeket ültetett át macedón nyelvről magyar nyelvre.AbstractThe researcher of the Macedonian folklore transferred texts of archaic folk songs from the Macedonian to the Hungarian language.