A REMETE ZSENI: INTERJÚ GORAN TRAJKOSKI ZENESZERZŐVEL, AZ ESŐ ELŐTT CÍMŰ FILM ZENESZERZŐJÉVEL - Sobieski, Tamás (Macedón Tudományos és Kulturális Közlemények, 2021)
Interjú a macedón Goran Trajkoskival, a világzene egyik jelentős képviselőjével. Goran Trajkoski az Anastasia együttes alapítója és az Eső előtt című film zenéjének szerzője. Sobieski Tamás újságíró az Eső előtt című film zenéjének alkotásáról, a macedón kultúráról, művészetről és vallásról, különféle zenei projektjeiről kérdezte a művészt. Interview with Macedonian Goran Trajkoski, a major figure in world music. Goran Trajkoski is the founder of the band Anastasia and the composer of the music for the film Before the Rain. Journalist Tamás Sobieski asked the artist about the creation of the music for the film Before the Rain, Macedonian culture, art and religion, and his various musical projects.