A SZTRUGAI KÖLTŐI ESTEK FESZTIVÁL TÖRTÉNETE - MARCZINKA, CSABA (Macedón Tudományos és Kulturális Közlemények, 2020)
Absztrakt A költő-író a nemzetközi hírű Sztrugai Költői Estek mai formájának kialakulását ismerteti, és felhívja a figyelmet a fesztivál magyar kapcsolódásaira is. Abstract The poet-writer describes the development of the current form of the internationally famous Struga Poetry Evenings and also draws attention to the Hungarian relations of the festival.