A töredezett magyar társadalom esélyei - Vida, László (METSZETEK Társadalomtudományi Folyóirat, 2024)
Takács Erzsébet (2018): A szolidaritás alakváltozásai: Az együttműködés lehetőségei és gátjai Magyarországon.Budapest, Magyarország: Napvilág Kiadó (2018), 217 oldal