A belső vámhatár működésének jogszabályi háttere és gyakorlata a paraszti termelés és kereskedelem szemszögéből. Moson vármegye a 19. század első felében - Horváth, Gergely Krisztián (METSZETEK Társadalomtudományi Folyóirat, 2013)
-